More

  Околу 18 часот вечерва е опожарено казиното „Адмирал“ во станбена зграда во новиот дел на Велес, во месноста Багремче

  spot_img

  Околу 18 часот вечерва е опожарено казиното „Адмирал“ во станбена зграда во новиот дел на Велес, во месноста Багремче. Според првичните информации од СВР Велес, во времето на пожарот внатре немало луѓе.

  Во гаснењето се вклучени две противпожарни возила на ТППЕ од Велес и дваесетина пожарникари. Местото на пожарот го обезбедува полицијата. Засега нема опасност по становите во зградата и околните објекти.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img