More

  Огромна дупка проголта парче од фудбалското игралиште, видеото е нереално

  spot_img

  Со уривање на подземен рудник настана огромна дупка, а целиот настан е снимен од надзорните камери.

  Граѓаните на Алтон, Илиноис, САД, беа сведоци на чудесна глетка, имено по уривањето на рудникот, се создаде огромна дупка во земјата и го проголта светлосниот столб, односно парче од фудбалското игралиште каде што беше, и целото Настанот е снимен од надзорните камери.

  „Дупката се појави во 9 часот и 18 минути наутро, а кога уривањето престана, беше широка 30 метри и длабока девет метри. Ова инаку се нарекува дупка, настанала поради уривање на подземен рудник. „Една компанија која копаше неодговорно е одговорна за ова“, изјави Мајкл Хејнс од градската канцеларија за паркови и рекреација за NBC.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img