More

  Обилните врнежи предизвикаа поплави денеска во Анкара, а водата поплави некои метро станици и подземни премини

  spot_img

  Обилните врнежи предизвикаа поплави денеска во Анкара, а водата поплави некои метро станици и подземни премини.

  Работата на метрото е прекината поради поплавените влезови на станиците, додека патиштата во некои градски населби се затворени, јавува Анадолија.

  Возилата заглавени на коловозот со механизација и вилушкари ги влечеле на суво, а спасувачките екипи ги извлекле затрупаните од возилата.

  Засега нема информации за проценетата штета.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img