More

  НСДП – Нова социјалдемократска партија во Кочани го формираше и промовираше Општинскиот изборен штаб на НСДП – Кочани за претстојните претседателски и парламентарни избори

  spot_img
  НСДП – Нова социјалдемократска партија во Кочани го формираше и промовираше Општинскиот изборен штаб на НСДП – Кочани за претстојните претседателски и парламентарни избори.
  🟨За шеф на ОИШ на НСДП Кочани е назначен претседателот на општинската организација Оливер Досевски.
  🟦На промоцијата присуствуваа претседателот на НСДП Goran Misovski, шефот на Централниот изборен штаб (ЦИШ) на НСДП и генерален секретар на партијата Мики Милковски, заменикот на шефот на ЦИШ и организациски секретар на НСДП др.Венцо Вуинов и потпретседателката на НСДП Sonja Mirakovska.
  🟨Пред присутните за настапот на НСДП на претстојните извори, за активностите кои следат до изборната кампања, стратегијата на НСДП за изборите, за програмската понуда на НСДП, но и за политиките кои успешно ги реализираше владеачката коалиција говореа: претседателот Мисовски, генералниот секретар Милковски, потпретседателката Мираковска, организацискиот секретар Др.Венцо Вуинов и координаторот на РИШ на НСДП за ИЕ.3 Оливер Досевски.
  🟦Присутните на средбата изнесоа предлози за следните приоритети на НСДП и позитивни критики за подобрување на начинот на презентирање на се што е направено во изминатите шест години од страна на владеачката коалиција, за проблемите кои ги засегаат граѓаните од истокот и други конструктивни забелешки.
  🟨СИЛНО И ЧЕСНО❗️
  ▶️⏩️Продолжуваме…
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img