More

  Новиот Тик-Ток предизвик може само да ве расположи и – да ве врати назад во времето

  spot_img

  Се сеќавате на 80-тите? Веројатно матно, бидејќи многу од денешните родители на мали деца тогаш

  биле мали деца. А некои сè уште не биле ни родени. Но, без разлика дали 80-тите биле пред или по

  вашето раѓање, не можете а да не знаете за сѐ што донесоа тие луди години со себе. Тоа беше

  навистина лудо и среќно време. Едноставно, само да посака човек временска машина за да се

  врати во тие години и да танцува на подиумот…

  Тоа беше отприлика идејата зад новиот предизвик на Тик-Ток што се појави на оваа платформа.

  Иако најчесто не ги одобруваме Тик-Ток предизвиците, па од многу од нив дури ни е и мачно, овој

  навистина не израдува.

  Имено, во овој нов предизвик, децата (хм, некои од нив веројатно се веќе родители) ги замолија

  родителите да „танцуваат како да се во 80-тите“ пред нивната камера и сите танцуваа на иста песна

  – Smalltown Boy, од 1984 година, на британскиот поп-бенд Bronski Beat.

   

  Како изгледа ова видете во видеата на порталот „Мајка и дете“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img