More

  Нови цени на горивата во Србија, еден вид поевтини

  spot_img

  Од денеска до следниот петок, 7 јуни, возачите во Србија ќе плаќаат 201 динар за литар дизел, а 192 динари за бензин, пренесува Нова.рс.

  Во однос на неделата после нас, цената на дизелот не се менува, а бензините се намалуваат за два динари.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img