More

  Нов подметнат пожар во градскиот пазар во Охрид, сега на мета „кабаре Беко“!(галерија)

  spot_img

  Нов голем пожар во градскиот пазар во Охрид ,како жто дознаваме овој пат пламените јазици го зафатиле угостителскиот објект „Беко“.

  За потсетување само пред еден месец опожарен беше локоалот во сопственост на државниот правобранител Речи во градскиот пазар во Охрид ,а ова е втор голем пожар за еден месец.

  Угостителскиот објект „Беко“ лоциран е во градскиот пазар Охрид, во дерикцијата на земјиделската задруга „Горица“.Во момент на избувнување на пожарот објектот бил затворен,а пожарникарите вржат напори да се локализира пожарот и да не го зафати останатиот дел на објектот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img