More

  Неколку шолји од овие чаеви може да придонесат за кардиоваскуларното здравје

  spot_img

  Високиот крвен притисок или хипертензија е значаен фактор на ризик за разни кардиоваскуларни болести, вклучувајќи срцеви заболувања, мозочен и срцев удар.

  Иако високиот крвен притисок често се третира со лекови и промени во животниот стил, природните опции како што се чаевите од камилица и глог исто така можат дополнително да помогнат. Додавањето на неколку шолји од овие чаеви во вашата дневна рутина може да биде едноставен и пријатен начин за подобрување на кардиоваскуларното здравје.

  Повеќе за ова прочитајте на „Арт кујна“.

  Фото: Pexels

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img