More

  Не знаела да се вклучи, па направила хаос на кружниот тек

  spot_img

  На патиштата ширум светот можете да видите што било, но би помислиле дека возачите со дозвола барем би знаеле да возат во кружен тек. Но, снимка која е споделена на социјалните мрежи, а е снимена на кружен тек снимена, ако им се верува на табличките, покажа дека во Полска не е секогаш така.

  Автомобилот со полски таблички прво стоел извесно време на кружниот тек, не знаејќи како да се приклучи на сообраќајот, додека зад него најверојатно се формирала колона возила. Кога конечно изгледало дека ќе почне да вози, возачот наместо десно свртел лево и влегол во кружниот тек во спротивна насока, одејќи директно да се сретне со колоната од автомобили и само за среќа избегнал судир бидејќи возилата успеале навреме да застанат.

  Оваа случка ја снимил човек од балканските простори кој го објави видеото на социјалните мрежи: „Еве, стоиме две минути и госпоѓата не може да влезе во кружниот тек. Имаше моменти кога немаше никој, но нешто не ѝ појде од рака. Ќе биде најверојатно, ќе биде полека. Аха аха ништо ништо. Ајде госпоѓо аман, гледај, гледај, гледај …“, опцу возачот во неверување.

  Дали потегот на госпоѓата, како што наведува возачот на ова видео, бил чиста грешка, почит на неискуството во возењето или сакала да „докаже нешто“ со него, беше прашањето кое многу корисници на социјалните мрежи го поставуваа најчесто по објавеното видео.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img