More

  Наместо 14, само 4 полупразни автобуси ќе го поддржат СДСМ од Охрид во Скопје

  spot_img

  Ново фијаско на СДСМ Охрид. Од најавени 14 автобуси за денешниот централен митинг на СДСМ во Скопје, на екскурзија заминале едвај 4 автобуси, или фантастично 200 симпатизиери од Охрид. Ваквата бројка само ја отсликува состојбата која владее во СДСМ како и внатрепартискиот раздор кој владее во СДСМ.

  Денешната екскуризија ќе заврши исто онака како што ќе заврши на изборите на 8 мај со пораз на СДСМ, а вината нека си ја бараат во нивната кадровска промашеност.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img