More

  Над 160 килограми Кокаин запленети во Грција во соработка со македонската полиција

  spot_img

  160 кила висококвалитетен кокаин, вреден над 10 милиони евра запленија македонската и грчката полиција во голема полициска акција во Република Грција координирана со американската ДЕА.Според добиените информации , разбиена е голема организирана криминална група која била следена подолг период, а уапсени се повеќе грчки и македонски државјани. Од македонското МВР потврдуваат дека во тек е голема акција, но детали најавуваат по целосното зваршување.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img