More

  Mомче се самозапалило во петокот попладне во близина на судот каде се одвива судењето на поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп

  spot_img

  Mомче се самозапалило во петокот попладне во близина на судот каде се одвива судењето на поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп.

  Момчето се полило со течност околу 13 часот и 35 минути, во паркот Колект Понд, спроти судот.

  Луѓето врескале додека силно портокалови пламени го зафатиле момчето. Не е јасно што ја мотивирало неговата постапка.

  Луѓето притрчале за да го изгаснат пожарот, но интензитетот на топлината се чувствувал неколку стотици метри подалеку. По неколку минути, десетици полицајци се нафрлиле и се обиделе да го изгаснат пламенот.

  Момчето, кое се чинело дека е живо, бил внесено во амбулантно возило и бргу однесено во болница.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img