More

  МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО СТРУГА ГО ДЕМАНТИРА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОДБОРОТ ЗА АКРЕДИТАЦИЈА

  spot_img

  Меѓународниот Универзитет во Струга го демантира Претседателот на Одборот за Акредитација на високото образование. Имено, претседателот на одборот проф.др.Марјан Ѓуровски ја дезинформира јавноста околу овој факултет, а токму ТОЈ е потписник на Решението за акредитација на проектот за основање на Факултет за здравствени науки, на приватната високообразовна установа Меѓународен Универзитет во Струга.

  Во прилог прочитајте го оригиналното решение за акредитација.

  НЕМОЈТЕ ДА ЈА ЛАЖЕТЕ И ДА ЈА МАНИПУЛИРАТЕ ЈАВНОСТА!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img