More

  Mеѓу ѓубрето во старата напуштена куќа е пронајдена играчката на Данкa

  spot_img

  Помина повеќе од еден месец од исчезнувањето на Данка Илиќ. Српска „Република“ влезе во куќата каде исчезна девојчето и пронајде неколку нејзини работи.

  Па така, меѓу ѓубрето во старата напуштена куќа е пронајдена играчката на Данка. Станува збор за фискална каса која била едно од омилените играчки на малото девојче.

  Се претпоставува дека Данка ја носела со себе играчката на денот на исчезнувањето и оти истражителите и полицијата не ја забележале.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img