More

  Малопродажната цена на бензинот „еуросупер-98“ се намалува за 2 денари, а цените на останатите горива остануваат исти

  spot_img

  Малопродажната цена на бензинот „еуросупер-98“ се намалува за 2 денари, а цените на останатите горива остануваат исти, одлучи Регулаторната комисија за енергетика.

  Од полноќ цената на бензинот „еуросупер-98“ ќе изнесува  82 денари, на „еуросупер-95“  80 денари по литар, дизелот ќе се продава по цена од 73 денари, а маслото за горење по цена од 72 денари.Цената на мазутот е  43,2 денари по килограм.

  Малопродажната цена на бензинот „еуросупер-98“ се намалува за 2 денари. а цените на

  Со новата одлука на регулаторите малопродажните цени на нафтените деривати  се намалуваат во просек за 0,48%.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img