More

  Лазе Ристески е во долни сини тренерки, со влечки и со црвен ранец

  spot_img

  Лазе Ристески, 34- годишно лице со посебни потреби од Прилеп, го напуштил домот во недела во 06.00 часот и му се губи секаква трага, објави Маркукуле.

  Лазе е облечен во долни сини тренерки, во влечки и носи црвен ранец.

  Живее на улица Никола Петров Русински бр. 40.

  Неговото семејство и пријателите го бараат во изминатите 24 часа, но не можат да го пронајдат, a веќе ги известиле сите надлежни органи и полицијата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img