More

  Крводарителите во Украина со часови чекаат ред пред амбулантите!

  - Advertisement -

  Војната во Украина не стивнува, а секое ново случување се пренесува на социјалните мрежи со брзина на светлината.

  На ова видео се гледаат редици украински граѓани ширум целата Украина кои чекаат да донираат крв за своите војници кои се на фронтот и кои се борат против руските непријатели.

  И покрај тешката состојба сепак се трудат да им олеснат на оние на првите борбени линии.

  Во продолжение, погледнете го видеото:

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img