More

  Како изгледа кога познатата српска пејачка Наташа Беквалац дели бакшиш во ноќен клуб?

  spot_img

  Како изгледа кога познатата српска пејачка Наташа Беквалац кога дели бакшиш во ноќен клуб? На Инстаграм се појави снимка каде Беквалац ѝ дава пари на изведувачка во клубот. И пари има уште и уште, не се додржуваат…

  „Што, да не треба да бидеме одушевени“, гласи еден од коментарите на објавата.

  Друг инстраграмџија напишал:

  „А што им фали на гладните деца и на сиромашните фамилии.Се глупираат со тој бакшиш, кој ќе даде повеќе, нема да го дадат на оној на кого му треба“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img