More

  Како да ги забавувате децата на плажа со часови? Одличен трик!

  - Advertisement -

  Доколку во одреден момент сакате мир на плажа, овој трик кој Алекс Џефрис од САД го објави на Инстаграм може да ви биде од помош.

  Имено, таа на своите деца им дала акварели што може да се перат и задача да ги сликаат школките кои ги нашле на плажата. Децата со ентузијазам се фатија за работа. Таа напомена дека купила нетоксична боја, а бојадисаните школки не ги оставиле на плажа, ниту ги фрлале во море, туку ги однеле дома како сувенир.

  Таа ги воодушеви своите следбеници кои и оставаат главно позитивни коментари.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img