More

  К О Н К У Р С ЗА ИЗБОР НА ИДЕЈНО РЕШЕНИЕ ЗА ЛОГО ПО ПОВОД 80 ГОДИШНИНАТА ОД ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОХРИД

  spot_img

  Општина Охрид   објавува Конкурс за избор на идејно решение за лого по повод 80 годишнината од ослободувањето на Охрид.

  Целта на  логото е со низа на културни и спортски настани да се одбележи јубилејот 80 години слободен Охрид.

  Сите настани организирани или поддржани од Општината  ќе го носат логото кое ќе го избере стручна жири – комисија формирана од градоначалникот на Општина Охрид.

  Сите знаедно под плаво белото знаме на Општина Охрид да го прославиме 7 ноември – Денот на ослободувањето на Општина Охрид.

  По повод големиот Јубилеј  Општина Охрид ќе организира  повеќе активности со сите охридски репрезенти (културни, образовни, спортски, научни и сл), а главната свеченост ќе биде на 7.11.2024 година на самиот роденден на Охрид.

  К О Н К У Р С ЗА ИЗБОР НА ИДЕЈНО РЕШЕНИЕ ЗА ЛОГО ПО ПОВОД 80 ГОДИШНИНАТА ОД ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОХРИД

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img