More

  Јован Деспотовски денеска поднесе оставка од функцијата директор на ТИРЗ

  spot_img

  Јован Деспотовски денеска поднесе оставка од функцијата директор на ТИРЗ.

  – Немав никаков притисок од политичкиот опонент. Имам мандат до декември, но има нова политичка реалност. Ова што кулминираше деновиве, бара мој целосен ангажман – рече Деспотовски на брифинг со новинарите.

  Тој ги соопшти бројките од сработеното во ТИРЗ за време на неговиот мандат.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img