More

  Јавноста вознемирена: Маж преку Фејсбук и се заканува дека ќе ја убие сопругата тврдејќи дека ја држи врзана

  spot_img

  Един Туле, кој во јавноста се претставува како теолог/психолог кој одржува интерактивни семинари за емоционална интелигенција, исламска психологија, лидерство итн., но е попознат по контроверзните видеа на социјалните мрежи каде им се заканува на бројни луѓе, вклучително и политичари, објави јавни закани дека ќе ја убие сопругата.

  Туле на мрежите се закани дека ќе ја убие сопругата Аида и дека моментално ја држи врзана.

  Тој објави и видео во кое повикува политичари, навредува, повикува на смрт и убиства. Тој, исто така, ги прозиваше другите луѓе и им се закануваше.

  Како што дознава N1, полициските агенции во Босна и Херцеговина работат на овој случај со цел да го пронајдат и гонат.

  Засега не се знае дали неговата сопруга е на истото место со него.

  Јавноста е вознемирена од овие закани и бара негово апсење во страв дека нема да ги реализира заканите и ќе се случи најлошото на што бевме сведоци во изминатите месеци.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img