More

  Имам, кој бил еден од патниците во хеликоптерот во кој загина претседателот на Иран, Ебрахим Раиси, бил жив еден час по падот и се обидувал да го спаси претседателот

  spot_img

  Имам, кој бил еден од патниците во хеликоптерот во кој загина претседателот на Иран, Ебрахим Раиси, бил жив еден час по падот и се обидувал да го спаси претседателот, пренесува Њус директ.

  Според извештаите на медиумите, имамот Мохамед Али Ал-Хашем од Табриз живеел цел час по несреќата и се обидувал да стапи во контакт со канцеларијата на претседателот Раиси.

  Во хеликоптерската несреќа загинаа вкупно 9 лица, вклучително и екипажот на летот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img