More

  Голема гужва од доцна попладнево се создала на граничните премини „Табановце“ и „Евзони“, а не е расчистена ниту во вечерните часови

  spot_img

  Голема гужва од доцна попладнево се создала на граничните премини „Табановце“ и „Евзони“, а не е расчистена ниту во вечерните часови.

  Според снимките од надзорните камери, има голема гужва за излез од Србија, а влез во Македонија.

  Стотици автомобили со часови стојат заглавени на граничниот премин „Евзони“ во Грција и чекаат излез од земјата.

  Дел од патниците на социјалните мрежи реагираат дека колоната нема крај и дека стојат во место повеќе од два часа.

  Причина за километарскиот застој кој беше помал дури и за време на летните одмори, засега не е познат.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img