More

  Фото / Видео: Опожарено возило на патниот правец Кичево – Гостивар

  spot_img

  Денеска околу 17:30 на патниот правец Кичево – Гостивар, кај место викано „Каменоломи“ опожарено е комбе, кое цело е изгорено. До овој момент нема информации за повредени или настрадани лица, за што очекуваме во теков на денов информации од МВР.

  Фото- Видео: Ohridsky

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img