More

  Ексклузивна галерија од почетокот на Oхридскиот пливачки маратон

  spot_img

  Денеска во Охрид започна 35 тиот по ред Охридски пливачки маратон. Еден од главните спонзори на маратонот е и Охридскај.

  Во прилог Галерија од стартот на Oхридскиот пливачки маратон:

  Фото: Охридскај

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img