More

  Дупката е огромна, насекаде се расфрлени авионски делови

  spot_img

  На социјалната мрежа Тик-ток се појави ново видео на кое е прикажано местото, односно триметарскиот кратер во Загреб, каде што паднало беспилотното украинско летало.

  Како што може да се забележи од снимката, насекаде се расфрлени авионски делови.

  Инаку, падот на дронот се случил синоќа по 23 часот, а хрватските медиуми објавија дека на земјата е видлив огромен кратер и дека очигледно нешто удрило во земјата и експлодирало.

  Погледнете го видеото:

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img