More

  Докторка открила една заедничка работа кај пациентите пред да им се дијагностицира канцер

  spot_img

  Кога нашето здравје одеднаш ќе се влоши, често има знаци и симптоми кои можат да ни помогнат да откриеме што може да не е во ред.

  Оттука, можеме да утврдиме кои фактори можат да нè направат поподложни на болеста, а според американската докторка Леи Ерин Конели, не е поинаку ни кога станува збор за ракот.

  Д-р Ли Ерин Конели се фокусира на лекување на целата личност, не само на болеста, така што таа секогаш ги истражува вообичаените предизвикувачи и следи одредени однесувања.

  Таа се занимава со медицина од 1986 година и го основала Центарот за нова медицина во Ирвин, Калифорнија во 1992 година, каде што сè уште работи како медицински директор.

  Д-р. Конели дури напишала книга со наслов „Револуцијата на ракот“, која ја опишува како интегративен пристап во лекувањето и превенцијата на ракот заснован на шест револуционерни откритија со практична програма и стратегии кои се користени со неверојатен успех, пишува LADbible.

  И со текот на годините, таа забележала една работа што постојано се појавувала кај многу нејзини пациенти на кои им била дијагностицирана неизлечлива болест.

  Повеќе за ова прочитајте ТУКА.

  Фото: Freepik

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img