More

  Дневна доза култура во КИЦ Битола

  spot_img
  Дневна доза култура во КИЦ Битола!
  За денеска тополо Ви препорачуваме,
  Офицерски дом – Свечена сала 12.00 ч.
  Поетско претставување „За книгата палимсест во творештвото на Веле Смилевски„ во организација на СОУ Таки Даскало по повод Патрониот празник на училиштето.
  19.00 Завршен концерт на матурантите на ДМУ Битола.
  20.00 ч. Кино Манаки
  „Мајки“ – режија Милчо Манчевски
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img