More

  Џони Деп заминува на концертна турнеја низ Европа

  spot_img

  Џони Деп тргнува на концертна турнеја низ Европа по неговата неодамнешна победа во судскиот спор против неговата поранешна сопруга.
  Џони Деп (59) заедно со пејачот Џеф Бек (77) го претставија својот заеднички албум насловен 18. Албумот ќе излезе на 15 јули и ќе биде достапен како ЦД-а и во дигитална форма, а винилната плоча ќе излезе наесен. 30 септември. Како што навестува графиката, насловот на албумот е посветен на чувството кое двајцата музичари го имале додека создавале заедно. Според Бек, нивното здружување разбудило младешки дух и креативност, а тие се чувствувале како повторно да имаат осумнаесет.

  Албумот ќе содржи 13 песни, 2 сопствени на Деп и 11 аранжмани. Аранжманите ќе вклучуваат песни од Џон Ленон, Марвин Геј и Бич Бојс. Првата авторска песна на Деп беше објавена како најава за албумот на почетокот на европската концертна турнеја и носи наслов This is a Song for Miss Hedy Lamarr. Бек и Деп ќе бидат најблиску до нашите места во наредните недели на 20 јули, кога ќе настапат во Парко Сан Валентино (Порденоне).

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img