More

  Дали знаете за некој нов тренд во шминкањето? Бојфренд руменилото е апсолутен хит, а еве како да го направите

  spot_img

  „Boyfriend blush“ е нов тренд на шминкање кој се однесува на природен, суптилен изглед на руменило, како штотуку да сте поминале време со вашето момче или девојка. Овој изглед се постигнува со нанесување на руменило на јаболчниците и носот, создавајќи мек, разигран и романтичен изглед. Новиот тренд е апсолутен хит во светот.

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img