More

  Дали знаете по што се разликуваат припадниците на двете генерации?

  spot_img

  Додека некои од нас сѐ уште се обидуваат да ги разберат припадниците на генерацијата на милениумците која обично се дефинира како луѓе родени од 1981 до 1996 година, се соочивме со уште поголема непознаница – припадниците на генерацијата З, односно, оние родени помеѓу 1997 и 2012 година. А според многумина, разликите помеѓу овие две генерации се огромни.

  Повеќе за ова прочитајте на „Мајка и дете“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img