More

  Аца Лукас колабирал во дискотеката Хангар во Охрид, но затоа имал концерт во Брзата помош во Охрид

  - Advertisement -

  Синоќа од Ноќниот клуб Хангар на бината кога колабирал Аца Лукас, наместо концерт се слушаа сирените на Брзата помош кои реагираа на повик од менаџерите на Хангар. Со возило на брзата помош од Охрид е транспортиран во просториите на Брзата помош, каде Аца Лукас побарал да му биде приклучена инфузија со дексазон и урбазон, затоа што морал да замине во Белград каде вечерва имал концерт.

  Три илјади гости во дискотеката Хангар кои платиле високи влезници за концерот на Аца Лукас, останаа со прстот во уста, но најзабавно им било на лекарите, медицинските сестри и шоферите во Брзата помош во Охрид кои припаѓале во несвест да се фотографираат со болниот и изнемоштениот Аца Лукас.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img