More

  Англиските навивачи воодушевени од Свежото Точено Македонско пиво 

  spot_img
  Англиските навивачи кои деновите беа присутни во Скопје за фудбалскиот натпревар помеѓу Македонија и Англија, го посетија Центар Барот ви центарот на Скопје и воодушевени од Свежо Точено Македонско пиво и промотивната цена на пивото фотографијата која Ви ја испраќаме во прилог стана за брзо време вирална низ Англија.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img