More

  Агнцијата за храна информира дека од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика

  spot_img

  Агнцијата за храна информира дека од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика.

  Чоколадниот бар е произведен во Mondelez Polska Production SP Zoo, а увозник е операторот со храна ТД Нелт.

  Серискиот број на повлечените производи е OSK0934652 и има рок на употреба до 18.08.2024.

  Доколку сте купиле од овој производ треба да го вратите во продавницата во која сте пазаруале.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img