Број на текстови објавени денес: 41

Tуризам

Tуризам Бизнис Македонија Топ вести

ГЕОРГИЕСКИ ДА НЕ ПРЕГОВАРА СО НАВОДНИ „ЕСНАФИ“-УЗУРПАТОРИ,ТУКУ СТРИКНО ДА ГО СПРОВЕДУВА ЗАКОНОТ.

saso user
Општина Охрид им даде рок до септември на угостителите да ги отстранат платформите долж брегот
Tуризам Досие Македонија Топ вести

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ГЕОРГИЕСКИ ОКОЛУ УНЕСКО, УРБАНИОТ 30 ГОДИШЕН ХАОС ВО ОХРИД

saso user
Денес, на покана на Градоначалникот на Охрид Г-дин Константин Георгиески, редакцијата ohridsky.com, направи ексклузивно интервју.