Број на текстови објавени денес: 0

Македонија

Македонија

СДСМ-Државата пропаѓаше 11 години додека ВМРО-ДПМНЕ се богатеше, денес државата оди напред, се обезбедуваат повеќе пари за граѓаните

saso user
Државата пропаѓаше 11 години поради криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ. Додека ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски се богатеа, а парите ги трошеа на