Македонија

Македонија Топ вести

Припадник на МВР,вработен во СВР Охрид не ја почитувал мерката самоизолација , остварувал контакти ,а поплднево е хоспитализиран во инфективното оделение во Охрид?!

saso user
Припадник на МВР,вработен во СВР Охрид,Полицаецот Б.А. на возраст од 32 години ,кој имал решение
Македонија Топ вести

Христијаните во Македонија постанаа заложници на еден забеган старец,младоженец кој се нарекуваше Поглавар на ИВЗ!

saso user
Првославните Христијани за прв пат во историјата го прославија најголемиот христијански празник Веливгден во своите