Број на текстови објавени денес: 1

Бизнис

Бизнис Топ вести Урбани вести

ОД СЕПТЕМВРИ ЛЕТААТ ДИВИТЕ ПЛАТФОРМИ И ДИВИТЕ ОБЈЕКТИ НА ПЛАЖИТЕ ВО ОХРИД, ДРЖАВАТА ЌЕ ГИ РУШИ СИТЕ ДО ЕДНА!

saso user
Во септември месец 2019 година, Општина Охрид и Министерството за транспорт и врски ,ќе превземат