More

  За камп кукичка во сезона на хрватско приморје и 400 евра дневно

  spot_img

  Туризмот цвета во камповите во Хрватска, а некои куќички чинат и до 400 евра дневно во шпицот на сезоната.Кампите се на завидно ниво, велат туристите и додаваат дека таму наоѓаат се што им треба.Сакаат и море и шума, и да спијат како во хотел.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img