More

  Возило влета во пекара во Сараево, повредени се четворица

  spot_img

  Автомобил влета во пекара во Блажуј близу Сараево. Прво се судриле два автомобили, а потоа еден од автомобилите завршил во пекара. Во несреќата се повредени четири лица, а едно од нив е потешко повредено. Во моментот кога возилото влетува во пекарата, во објектот има повеќе лица.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img