More

  Весела забегана математика на Али Ахмети и СДСМ, 25 пратеници за ДУИ, 40 за СДСМ, подземјето ќе ги решело изборите?!!

  spot_img

  Весела математика, одлика на владеењето на ДУИ, но денес оние некогаш шумски, па зелени, криминално европски, со нова весела математика, овој пат предизборна со цел да создадат конфузија кај неписмените-шумските, а секако билдањето на рејтинг има и свои причини, но за тоа подолу..

  Според новата анкета на тандеот Артан Груби – Али Ахмети, коалицијата предводена од ДУИ ќе освоеле 25 пратенички места, додека коалицијата Вери на Таравари 5 пратенички места???

  Штеловата анкета на лидерот Ахмети, кој не користел интернет и иал обичен телефон,оној кој не знаел ниту да пишува СМС пораки, она дете на УДБА, кој и ден денешен задникот го има поставено во Белград, во 5-та изборна единица ДУИ ќе освоеле 5 пратенички места, додека ВЕРИ ќе освоеле 1 пратеничко место!!!

  Таборот на АХМЕТИ ИЛИ ПРОЛУПАЛ, или веселата математика од секогаш им била јака страна, посебно кога се работи за криминални математики. Така од кога потрчковците на Али Ахмети дознаваат дека им се нишаат фотелјите и дека времето да се застане пред лицето на правдата доаѓа и на нивна врата, го регрутираат цело подземје, не само албанско, туку и македонско. Така тандемот Груби-Зечевиќ, дошле до „супер“ идеја, да го активираат целокупното подземје и преку него да доведат до дестабилизација на изборниот процес, а со посебен акцент на изборен поткуп.

  Формирање на некаква си уставна криза, која се повеќе е во главчињата на тандемот Груби – Зечевиќ не да нема да им помине, туку напротив ваквото полтронство на СДСМ, ќе ја доведе СДСМ во состојба на исчезнување.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img