More

  УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ „НАШИТЕ ПРВАЧИЊА“

  - Advertisement -

  Денес на сметките на 542 родители на  деца запишани во прво оддделение  во рамки на   основните училишта во општина Охрид се исплатени по 3000 денари финансиска поддршка во   рамки на проектот „Нашите првачиња“.

  Средствата  се обезбедени од буџетот на општина Охрид, во програмата Н1 – основно образование во вкупен износ од 1.626.000 денари.

  Општина Охрид на сите првачиња им поскаува среќно детство и успешно образование!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img