More

  Украинците го нападнаа Змискиот остров

  - Advertisement -

  Украинската војска соопшти дека извршила воздушни напади на островот Змии. Тие велат дека им нанеле значителни загуби на руските сили.

  Воената оперативна команда објави дека на островот биле извршени „целни напади со употреба на различни сили“.

  „Воената операција продолжува и бара информативен молк додека не заврши“, соопшти командата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img