More

  Цената на биткоинот падна на 27.000 долари

  spot_img

  Цената на биткоинот падна на 27.000 долари, рано утринава што се случува по втор пат неделава.

  Минатата недела биткоинот го допре неодамнешното максимум од 40.000 долари, но брзо се промени следниот ден и оттогаш постојано достигнува нови ниски падови.

  Пазарот на нафта од утрово исто така бележи пад. Цената на барел нафта на лондонскиот пазар изнесува 105 долари, што е пад од околу 1 отсто во однос на истиот период вчера.

  Цената на барел нафта на американскиот пазар е 104 долари за барел, што е исто така пад од околу 1 отсто.

  На берзата порасна цената на пченицата и пченката. Цената на пченицата е 1.113 долари за тон, што е зголемување за околу 2 отсто во однос на претходните денови. Цената на пченката е 788 долари, што е исто така пораст од околу 1 отсто.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img