More

  Тригодишен генијалец растура математика, а го бива и за јазици

  spot_img

  Сите сакаме да мислиме дека нашите деца се надарени, но вистината е дека има многу малку кои се вистински генијалци. Еден од нив е несомнено тригодишниот Исаја Гиамфри, попознат како Изи Џи на Инстаграм.

  На неговиот профил, кој го следат над десет и пол илјади луѓе, неговата мајка редовно објавува видеа на кои јасно се гледа неговата способност со леснотија да решава математички задачи кои би ги ставиле во мисла и повеќето родители.

  Повеќе за ова на порталот „Мајка и дете“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img