More

    TAG

    Жителите на Киев трето утро се будат со сирени

    Жителите на Киев трето утро се будат со сирени

    Жителите во украинскиот главен град Киев трето утро се будат од експлозии и сирени за напади, додека борби почнаа и во самиот град. Експлозии во...

    Latest news