More

    TAG

    Жестока изјава на Лавров: Сакаат ова да ескалира во поголем конфликт меѓу Европа и Русија!

    Жестока изјава на Лавров: Сакаат ова да ескалира во поголем конфликт меѓу Европа и Русија!

    Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров во интервју за РТ и РИА Новости зборуваше за преговорите меѓу Москва и Киев. Според него, во...

    Latest news