More

    TAG

    Земјите од САД-Јадранската повелба ќе соработуваат во одбраната

    Земјите од САД-Јадранската повелба ќе соработуваат во одбраната

    Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, денес учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови (НГШ) на армиите од земјите членки на...

    Latest news