More

    TAG

    „Збогум сеништа“ од Надја Теранова во издание на „Антолог“

    „Збогум сеништа“ од Надја Теранова во издание на „Антолог“

    Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје соопшти дека во рамките на проектот „Храбри нови зборови, прекрасни нови светови“ ја објави книгата „Збогум сеништа“ од италијанската...

    Latest news